Miting PSD. Atacuri puternice din partid: Latră azi și linge mâine

Liviu Pop îl atacă dur pe primarul Vladimir Petruț, care a devenit celebru, în aceste zile, odată cu valul de critici aduse fostului său șef de la partid și organizatorilor mitingului PSD.

După atacurile primite din partea președintelui Consiliului Județean Maramureș, primarul Vladimir Petruț este taxat acum de un fost ministru, pentru comentariile pe care edilul din Cavnic le-a făcut cu privire la mitingul PSD și la șeful partidului. "Dacă ai demnitate, demisionezi când nu ești mulțumit. Demisionezi de la un loc de muncă nesatisfăcător și cauți altceva sau chiar încerci o reconversie profesională, demisionezi dintr-un partid care simți că nu te reprezintă și ești liber să mergi spre altă formațiune sau, dacă ești cu adevărat extrem de stăpân pe tine, rămâi independent și îți joci singur cărțile. Dacă nu te înțelegi cu soțul/ soția, ai varianta de a divorța și a încerca să-ți refaci viața în altă parte. Când nu alegi însă această variantă, care este corectă și acceptată unanim de toți oamenii normali, latri pe la colțuri, te dai în spectacol și te plângi de cât de greu îți este, așteptând și sperând ca celălalt să decidă în locul tău. Și adeseori asta funcționează, însă care este impresia care rămâne în urmă? 

Acuzat că poartă negocieri cu alte partide


Liviu Pop susține că primarul din Cavnic poartă negocieri cu alte partide, fapt dovedit și cu fotografii care au fost publicate, miercuri, de DCNews. "Vladimir Petruț, primarul de Cavnic, ales cu sigla PSD în spate la alegerile locale din 2016,, azi se dezice de PSD și mâine se răzgândește… și în tot acest timp poartă diverse negocieri așteptând să vadă cine oferă mai mult. Cred că este inutil să spunem cine procedează în acest fel. Un bărbat cu demnitate, în cazul unei neînțelegeri cu partenera de viață, nu o bate, nu o jignește, nu o ponegrește la toți cunoscuții ci, pur și simplu divorțează. Iar soția care nu a corespuns cerințelor devine fosta soție, revenind și la numele pe care l-a avut anterior căsătoriei. Vladimir Petruț se simte pe val, pentru că o mână de susținători #rezist îl aplaudă, în timp ce alții, care speră să ajungă mai sus decât ar putea ajunge, spun că îl vor face candidat. Candidat la ce? Candidat unde? 

Am învățat că e mult mai simplu să ataci decât să construiești, e mult mai ușor să acuzi un program gândit de alții decât să gândești tu propriul program. Oameni ca Vladimir Petruț nici măcar nu merită atenția noastră, pentru că a dovedit încă o dată că nu îi pasă de căvnicari și nu are niciun respect pentru cei care i-au întins o mână, singurul lucru de care pare să-i pese este propria lui imagine. O imagine despre care nici măcar nu merită să vorbesc...", mai spune Liviu Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel