Miting pentru Kovesi. Oamenii au ieșit în stradă

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Câteva zeci de persoane au ieșit în stradă la Cluj, pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi. Oamenii și-au exprimat susținerea și au afirmat că doresc să respingă, astfel, "încercările de intimidare" a acesteia prin citarea sa la Secţia de investigare a magistraţilor.

Aproximativ 70 de persoane şi-au exprimat susţinerea faţă de Laura Codruţa Kovesi. Mitingul a avut loc în Piața Unirii din Cluj, în urma unui apel lansat pe rețelele de socializare. 

"Considerăm ca fiind intolerabilă intimidarea Laurei Codruţa Kovesi şi ne manifestăm susţinerea faţă de ea, precum şi faţă de candidatura pentru Parchetul European. Lupta anticorupţie nu poate fi oprită de o mână de oameni certaţi cu legea. Ne vedem diseară, la Clopot, pentru a transmite un semnal de alarmă celor din jurul nostru şi pentru a trimite un mesaj clar secţiei ce va conduce audierea de mâine. Democraţia nu se negociază. Corupţia nu se legalizează, iar cei ce luptă împotriva ei nu pot şi nu vor fi aduşi la tăcere", se arată într-un eveniment publicat pe Facebook. 

Manifestanţii au scandat, printre altele: "Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta", "Codruţa te vom apăra", "Uniţi salvăm toată România", "Afară cu PSD din ţară", "PSD, ciuma roşie", "DNA te vom apăra", "Rezistăm, justiţia apărăm". De asemenea, au purtat pancarte cu mai multe mesaje: "Susţinem LCK. Stop intimidării", "Să se facă dreptate", "Corupţia e unealta KGB, corupţii sunt trădători".

Protestatarii au anunţat că vineri seară va fi organizat un nou miting pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi.

Vezi și: 

Judecătoarea Coțofană o acuză pe Tarcea de trafic de influență. Momentul-cheie al întâlnirii

Zegrean: Adina Florea să se abțină. Kovesi nu trebuie să dovedească nimic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel