MITING pentru Cioloș. Mii de oameni, în stradă

Susținătorii PNL și USR cheamă mii de oameni în Piața Universității la un miting pentru Dacian Cioloș ca premier fix în ziua în care Klaus Iohannis trebuie să iasă cu nominalizarea unui prim-ministru, informează România TV.

Anunțul prin care românii sunt chemați în stradă pe 22 decembrie a fost lansat pe Facebook pe o pagină special creată pentru actualul premier. 

"Cine doreste sa il sustina pe Dacian Ciolos ca prim-ministru si dupa alegeri este asteptat pe 22 decembrie in Piata Universitatii la Arhitectura incepand cu orele 18,00", se arată pe pagina de Facebook unde oamenii sunt chemați în stradă.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la România TV.

"Aceasta este democrația. Dacă oamenii își iau autorizație de la primărie, pot să demonstreze pentru orice - pentru salvarea balenei albastre - aceasta este o problemă serioasă, pentru rămânerea domnului Cioloș - aceasta este o glumă, dar democrația îți dă dreptul să faci așa ceva. Aș sugera, ținând cont de traficul înspăimântător din București, ca mitingul să fie făcut în altă parte. Chiar nu este în regulă să se blocheze Piața Universității de sărbători; poate în altă parte. În rest, dacă oamenii vor să îl susțină pe Dacian Cioloș sunt binevenți să facă acest lucru", a zis Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel