Mitică Dragomir, sfat pentru Gino Iorgulescu: Câte un cec de 500.000 de euro

Mitică Dragomir
Mitică Dragomir

Mitică Dragomir îi dă un sfat lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal și tatăl lui Mario Iorgulescu, cel care a produs tragedia pe șosea. 

Fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir i-a transmis actualului președinte LPF să facă pace cu familia tânărului ucis în accidentul rutier, deoarece nu va avea liniște toată viața. Dragomir îi recomandă lui Gino Iorgulescu să le scrie copiilor rămași orfani câte un cec cu o sumă considerabilă.

"Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario, chiar dacă Gino și Justin Ștefan au constituit în fals parte civilă să mă bage la închisoare nevinovat în dosarul cu drepturile tv. Dar îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le facă celor doi copii rămași orfani câte un cec de 500.000 de euro pentru fiecare, pentru că dacă nu face pace, nici că o va avea toată viața cu familia decedatului. Mario, un copil răsfățat, a greșit, grav, dar problema ține de educația prost primită, iar Gino trebuie să o rezolve cu acele cecuri și să aibă grijă de acei copii nevinovați", este declarația lui Dumitru Dragomir dată la un post de radio. 

Reamintim că Mario Iorgulescu a provocat în noaptea de 7 spre 8 septembrie un accident rutier pe Șoseaua Chitilei, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, în mașina condusă din sens invers de Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani. Acesta nu a avut nicio șansă, deoarece Mario Iorgulescu avea peste 200 de kilometri pe oră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel