Misterul Boeing-ului dispărut. Telefoanele unor pasageri încă mai sună

Dispariția  Boeing-ului 777-200 al companiei Malaysia Airlines, care efectua zborul MH370 este în continuare învăluită în mister. Potrivit unei dezvăluiri  adusă de Washington Post, mai multe numere de telefon ale unora dintre pasagerii prezenţi la bordul avionului continuă să fie apelabile.

 În cursul weekend-ului, mai multe familii ale celor 239 de pasageri ai zborului MH370 au încercat, ca o ultimă şansă, să-şi sune apropiaţii. Şi abia acum misterul capătă amploare, pentru că la unii dintre ei la capătul celălalt al firului exista ton de apel. Fapt ce a intrigat familiile, pentru că, în mod normal, acele numere ar fi trebuit să nu mai fie apelabile, telefoanele să fie închise, fără semnal etc. Căci se presupune că avem de-a face cu o prăbuşire sau cu o dezintegrare în aer a aparatului în plin zbor, informează jurnalul.ro.

Compania aeriană Malaysia Airlines a făcut acelaşi test cu numerele de telefon ale membrilor echipajului avionului. Acelaşi rezultat: există ton de apelare, chiar dacă nimeni nu răspunde. Apelurile-fantomă, cum le prezintă presa americană, sunt cu atât mai ciudate cu cât familiile celor dispăruţi au descoperit că unii pasageri sunt conectaţi încă la QQ, serviciul de mesagerie instantanee chinez!

Toate aceste numere de telefon au fost furnizate autorităţilor chineze, pentru a analiza acest fenomen cel puţin ciudat, date fiind circumstanţele.

 Avionul Boeing 777-200 al companiei Malaysia Airlines care zbura pe ruta Kuala Lumpur-Beijing, cu 239 de persoane la bord, a pierdut contactul cu controlorii de trafic în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, fără să trimită SOS, şi de atunci nu se mai ştie nimic despre el, în pofida unei ample operaţiuni internaţionale de căutare care are loc în zona unde se presupune că s-a prăbuşit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel