Mirul sfințit care-i scapă pe parlamentari de DNA, de vânzare pe Internet

Mirul sfințit se pare că face minuni în cazul parlamentarilor pentru care DNA cere aviz de reținere și arestare preventivă. Atât Dan Șova, ieri, cât și liberalul Varujan Vosganian, în urmă cu câteva săptămâni, au apelat la mir în ziua votului, însă au răsuflat ușurați după ce senatorii au votat împotriva solicitărilor procurorilor anticorupție, motiv pentru care uleiul sfințit aducător de imunitate parlamentară a fost scos la vânzare pe Internet.

Principiile economiei de piață s-au pus în mișcare, după ce doi parlamentari - Varujan Vosganian şi Dan Şova - au fost salvați de "lucrarea diavolească" a procurorilor, scrie romaniatv.net. Asta, deoarece pe un cunoscut site de cumpărături online a apărut de vânzare mirul care l-a scăpat pe senatorul PSD de ananghia arestului preventiv.

"Mir-ul (sic - n. red.) este aducator de imunitate parlamentara in principal dar poate fi folosit si pentru a te pazi de besteme, boli, nenorociri, lucruri neplacute. Este de ajuns sa te ungi putin pe frunte si poti sa fii sigur ca esti protejat timp de 24 de ore. Procedeul trebuie repetat in fiecare zi insa o sticluta iti ajunge un an", se precizează în anunţul de prezentare a ofertei, unde apare și fotografia cu flaconul-receptacol al harului divin.

Mai mult chiar, în anunț este invocat și numele senatoarei UNPR Florina Jipa, cea care l-a uns cu mir pe Dan Șova, miercuri, înainte de votul sentaorilor în cazul său.

"Nu, nu sunt doar vorbe Goale, il puteti contacta pe Dan Sova sau pe Florina Jipa sa confirme puterile miraculoase ale acestuia. Va recomand sa va grabiti insa, stocul este limitat. Am doar 600 de sticlute si deja am 588 de cereri de la Parlament", mai scrie în anunţ.

Prețul de vânzare nu este specificat, însă având în vedere stocul limitat, în cazul unei cereri foarte mari s-ar putea organiza chiar și o licitație. 

Florina Jipa (PSD): Dan Șova nu reprezintă niciun pericol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel