Mirela Vaida, sarcină. Vedeta ia o pauză

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Gravidă în 5 luni, Mirela Boureanu Vaida va deveni mamă pentru a treia oară în primăvara anului viitor. Deoarece programul profesional este foarte încărcat, vedeta a luat decizia de a mai renunța la anumite proiecte.

Emisiunea live de la Antena 1, câteva spectacole la Teatrul Constantin Tănase, plus doi copii energici - cam așa arată programul Mirelei Vaida. În agenda ei mai era trecut și musicalul „Mamma Mia", dar sarcina avansată a determinat-o să ia o pauză de la acest proiect.

M-am retras, fac o pauză

„E mult de dansat, sunt multe coregrafii sus, pe brațele balerinilor sau chiar pe scară, pe o scară normală, portabilă, mult dans, multe mișcări cu viteză, nu cred că e cazul să forțez. Din luna a șasea, nu am vrut nici eu și nici producătorii să ne asumăm vreun risc, m-am retras, fac o pauză până după naștere. Musicalul se mai joacă la Craiova în ajun de Crăciun, la sfârșit de an la Sala Palatului și o să mai aibă turnee prin țară anul viitor. Cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase nu iau pauză decât poate prin martie-aprilie, când o să intru în prenatal. Acolo nu e atât de solicitant, cânt cu plăcere, ce simt, ce vreau, ce vrea să audă publicul, mă adaptez de la un spectacol la altul, așa că la Revistă mă mai găsiți", a declarat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel