Mirela Vaida, însărcinată cu cel de-al treilea copil

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Totul pentru dragoste - La bine și la greu” de la Antena 1, trăiește clipe emoționante în ultimele luni. Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Mirela povestește că a aflat că va deveni mamă pentru a treia oară după o noapte nedormită, în care fiul ei cel mic, Vladimir, în vârstă de numai doi ani, i-a ținut trezi ore în șir.

"Vestea că vine al treilea copil a venit complet neașteptat. Era loc în gândul nostru pentru el, dar nu ne gândeam că se va întâmpla așa de repede. La început ne-am panicat puțin, nu știam ce ne vom face. Mi-a fost un pic teamă, pentru că eram după o perioadă foarte obositoare, cu multe nopți nedormite, cu viroze și răceli. Speram ca al treilea copil să vină după ce Vladimir va învăța măcar să doarmă o noapte întreagă, să-mi revin și eu și abia apoi. Coincidența a făcut să aflăm că sunt însărcinată, în Turcia, după o noapte în care Vladimir nu a dormit și am stat cu el și am numărat oi pe tavan, în engleză", mărturisește Mirela Vaida.

"Dar imediat gândurile noastre s-au luminat. Am realizat foarte repede că nu e nicio bucurie mai mare, mai ales că noi mereu ne-am dorit măcar trei copii, am visat la o casă plină de bucurie, cu freamătul copilăriei în ea, cu veselia și energia pe care copiii o aduc. Ne-am montat repede și nimic nu a mai contat. Nici nu am simțit sarcina asta și mă rog la Dumnezeu să fie la fel în continuare, pentru că am un program aglomerat, am emisiunea "Totul pentru dragoste - La bine și la greu", zilnic, în direct, am spectatcole în weekend la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, joc în musicalul Mamma Mia și, în plus, sunt evenimentele private care sunt programate. Pentru mine copiii sunt cea mai mare realizare, nimic nu se compară cu împlinirea pe care ei o aduc în viața noastră, nu consider că ei pot sta în calea proiectelor profesionale, ba dimpotrivă, simt că ei ne motivează să ne dorim mai mult", spune Mirela Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel