Mircia Gutău, achitat definitiv după ce primise 3 ani și 6 luni de închisoare

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a prezentat, în emisiunea de marţi seara de la Antena 3, cazul primarului Mircia Gutău, cel care a fost achitat definitiv pentru luare de mită după ce, anterior, fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Mihai Gâdea a mărturisit, marți seară, la emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3, că este impresionat de povestea primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, cel care a fost achitat definitiv pentru luare de mită după ce fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de un complet din care a făcut parte, potrivit sursei citate, chiar fosta șefă a Înaltei Curți, Livia Stanciu.

"Tot timpul am considerat că sunt nevinovat, altfel nu aș fi făcut demersul la CEDO. După aceea am avut emoții când s-a aprobat revizuirea, după aceea judecarea pe fond. Am avut noroc de un complet care a cunoscut dosarul din fir în păr, fiecare virgulă din dosar o cunoștea. MI-am dat seama după întrebările pe care le punea, atât mie, cât și martorilor. Deci, e o bucurie enormă. Chiar dacă vine după 12 ani, chiar dacă am făcut închisoare la zi, chiar dacă am suferit extraordinar de mult. Este o întegire a reabilitării mele", a declarat Mircia Gutău.

Mihai Gâdea: "Sunt impresionat în această seară de această poveste"

"Sunt impresionat în această seară de această poveste, după cum se vede. Nu pot să spun exact ceea ce simt pentru că ar fi mult mai dur de atât. Imaginați-vă ce ați fi făcut dvs. astăzi dacă erați astăți președintele țării, prim-ministru, dacă erați mari oameni ai acestei țări, care se bucură de multe privilegii. Ați fi zis ceva despre asta? Ați fi cerut responsabilitate, ați fi cerut să plăteacă cineva? V-ați fi ocupat ca legea să funcționeze în România pentu acești oameni?", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel