Mircea Rednic, glumă bizară după UTA Arad - FCU Craiova: Du-te tu la cratiță!

UTA Arad a câștigat pe terenul celor de la FCU Craiova, scor 3-2, în etapa cu numărul 14 din Superliga.

Mircea Rednic, antrenorul celor da la UTA Arad, a făcut ”show” la conferință. Tehnicianul a avut o declarație controversată, în momentul în care vorbea despre femeile care susțin UTA Arad.

'Acolo, la Arad, e ceva incredibil! De la piticii de cinci-șase ani, toți sunt cu UTA, au tricouri, vorbesc numai despre UTA. Bătrânii, femeile, în special... Mă opresc pe stradă: `Domnule, ce faci, ne retrogradezi anul ăsta?`. Aoleu, Doamne, Dumnezeule! Ia du-te tu la cratiță, te bagi și tu la fotbal (n.red. se amuză de propria glumă, apoi continuă într-o notă serioasă). Orașul acesta trăiește prin fotbal și ar fi păcat să nu creez o echipă de care ei să fie mândri, o echipă care să se bată pentru play-off', a declarat Mircea Rednic.

Însă, la flash interviu, Mircea Rednic a vorbit doar despre partida cu FCU Craiova.

'A fost greu, noi l-am făcut greu. Mă doare capul, sper să nu mi se facă rău. Glumesc. A fost o victorie așteptată de staff, de jucători. Au început să se integreze. Nu stăm rău. Avem ocazii. Le-am spus că e importantă echipa în momentul de față. 

Sunt exigent pentru că am pățit-o în ultimele meciuri. Am pierdut puncte. Victoria asta sigur o să ne dea încredere. Încep meciurile de Cupă acum. Ne interesează. Echipa a fost de nota 7 azi, nu de 10. 

Ne-am precipitat. Au mai făcut un dribilng. Au fost și egoiști pentru că au avut ocazii clare. Kevin a avut două ocazii și putea să dea pase. Noi am pierdut puncte pe mâna noastră. (n.red. discută cu un jucător) Ce, ți-ai uitat banii?. E prima victorie în deplasare. 

Toate meciurile sunt speciale. Ne luptăm pentru un loc mai bun în clasament. Sunt exerciții care se fac la antrenamente. Ei încep să se înțeleagă. Mai am mult de muncă. Nu am de ce să mă plâng. Lotul e bun, am concurență. E greu pentru că jucăm din trei în trei zile. Cei care au rămas acasă trebuie să fie pregătiți în Cupă.', a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului FCU Craiova - UTA Arad.

UTA Arad a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 3-2

UTA Arad a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 3-2 (2-1), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal.



Gazdele au deschis scorul prin Aurelian Chiţu (29), dar UTA a egalat destul de repede prin slovacul Andrej Fabry (37 - penalty), după un fault comis de portarul Ionuţ Gurău asupra lui Marcelo Freitas.

Arădenii au preluat conducerea graţie golului reuşit de Reagy Ofosu (41), cu un şut din voleu la centrarea lui Claudiu Micovschi. Ofosu, fost jucător la FC Botoşani şi Universitatea Craiova, a marcat primul său gol pentru UTA. Belgianul Benjamin van Durmen (60) a restabilit egalitatea, însă Claudiu Micovschi a adus victoria oaspeţilor (64).

UTA venea după şapte etape fără victorie, două eşecuri şi cinci egaluri. FC U Craiova nu a mai câştigat de cinci etape (două egaluri, trei eşecuri), astfel că antrenorul italian Giovanni Costantino mai are de aşteptat până la prima victorie.

FC U 1948 Craiova - AFC UTA Arad 2-3 (1-2), Stadion Ion Oblemenco - Craiova
Au marcat: Aurelian Chiţu (29), Benjamin van Durmen (60), respectiv Andrej Fabry (37 - penalty), Reagy Ofosu (41), Claudiu Micovschi (64).


Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Arbitru video: Ionuţ Coza (Cernica); arbitru asistent video: Ferencz Tunyogi (Zalău)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel