Mircea Radu, reacție tranșantă în scandalul momentului pe scena mondenă

Mircea Radu a avut o reacție după ce Mădălin Ionescu le-a transmis un mesaj ipocriților și naivilor care semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid.

Mircea Radu a spus că este de acord cu o parte a spuselor lui Mădălin Ionescu, realizatorul emisiunii Wowbiz, blamând, în schimb, motivul pentru care emisiunile sunt făcute. Totodată, acesta spune că CNA este vinovat pentru ce se vede la televizor.

Iată întregul mesaj transmis de Mircea Radu:

"Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa!" - nu am nicio ezitare de a fi în total acord cu această spusă a lui Mădălin Ionescu care, după câte văd, a inflamat multă lume. Toți îl porcăie din cap până-n picioare pe realizatorul WOW Biz deși țintele sunt în altă parte... În Consiliul National al Audiovizualului care spune indirect, prin amenzi, ce e voie și ce nu e voie la televizor. Și în noi înșine.

E dincolo de plăcerea mea să văd într-un studiou de televiziune spuma cocălăretului. Ce să învăț eu de la niște agarici care vorbesc cu "este multe"? La ce mă ajută să aflu isprăvi și vitejii din viețile unor cocliți care și-au lăsat să crească unghia degetului mic ca s-o vâre-n solniță?... Dar am telecomanda și o folosesc.

VEZI ȘI: Mădălin Ionescu, ATAC FURIBUND. Jigniri incredibile transmise

Spuneam că nu îmi place să văd la televizor mizerii dar pot înțelege prezența lor acolo. Încerc să explic:

Mădălin Ionescu (dar nu numai el ci și alte căpetenii hardcore) are semnat un contract cu un post de televiziune. În schimbul salariului, el trebuie să realizeze o emisiune care să facă audiență. Cu cât mai multe puncte de rating, cu atât mai mare vizibilitatea, cu atât mai densă înghesuiala firmelor de a-și face reclamă în acea emisiune. Deci ai audiență, tu realizatorule de emisiuni, mănânci, te îmbraci, îți plătești taxele, mergi în vacanță, pe scurt: trăiești. Nu, ești out.
Da, sigur, există divertisment de calitate. Indiscutabil mare. Adevărat. Care bucură și binedispune.

Cu toate ingredientele pentru a fi strălucitor (îmi vin în minte emisiunile În Trecerea Anilor și Geniali). Dar aceste programe se fac cu mulți bani pe care televiziunile nu îi (mai) au sau nu îi investesc în așa ceva. Acum sunt emisiuni ieftine în care fetele și băieții gonzo vin gratis.

Eu nu știu dacă Mădălin Ionescu vomită după terminarea programului sau dacă, tot drumul până acasă, în mașină, ascultă Adagio în Sol minor de Albinoni și nu e treaba mea să aflu. Ce spun eu e că Mădălin Ionescu e ultimul care trebuie înjurat.

"Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa!"... Educația se face acasă, de către părinți și bunici. Culturalizarea se face în școli și în biblioteci. Nici una nici alta nu au legătură cu televiziunea.

PS: Oare domnii Andrei Pleșu, Academicianul Solomon Marcus, Prof. dr. Ioan Lascăr sau Prof. dr. Irinel Popescu, tinerii noștri olimpici, dirijorul Horia Andreescu și alții de la care am avea ce învăța, ar accepta să vină la televizor într-un program de tipul "Late Night"?M-ar bucura să știu că da, însă am rezerve....", a transmis Mircea Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel