Mădălin Ionescu, ATAC FURIBUND. Jigniri incredibile transmise

Pentru Mădălin Ionescu, realizatorul emisiunii "Wowbiz", televiziunea nu a fost creată pentru a educa, ci doar pentru a binedispune.

Într-un mesaj furibind transmis joi, Mădălin Ionescu i-a atacat pe ipocriții și naivii care sunt împotriva show-urilor de tip tabloid.

De asemenea, realizatorul TV a subliniat că emisiunea-tabloid pe care o realizează la Kanal D este urmărită şi de foarte mulţi intelectuali. Are și o explicație pentru această afirmație: "Pentru că acest show deştept binedispune, generează emoţii, ridică probleme de viaţă (într-o manieră senzaţionalistică, da!), stârneşte controverse, generează fantezii şi fascinaţie! Dă puţină culoare vieţii celor care îl urmăresc!".

"Mesaj adresat ipocriţilor şi naivilor care semnează petiţii online împotriva show-urilor TV de tip tabloid! Oameni buni, tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deştepţi! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioţii nevindecabili cred asta! Rolul ei, în cel mai bun caz, este să binedispună şi să informeze! Educaţia trebuie să o primeşti în familie, în şcoli, facultăţi şi prin specializările ulterioare! Dacă aştepţi asta de la TV eşti mort, nu ai înţeles nimic, trăieşti degeaba!

[citeste si]

În nicio ţară civilizată nu există astfel de reacţii! Oamenii ştiu acolo care este puterea telecomenzii şi ştiu că televiziunea este un business cu faţete multiple! Trăim într-o ţară în care TVR Cultural a fost închis! Despre ce vorbim? Show-urile tabloide sunt de vină pentru asta? Politicul şi piaţa! În cariera mea am făcut investigaţii la cel mai înalt nivel, am prezentat şi emisiuni cu tentă culturală, am dat jos miniştri, am contribuit la lichidarea unor reţele economice toxice, periculoase! Acum prezint un show tabloid! Unul care ţine în faţa ecranelor, în fiecare noapte peste un milion de oameni!

Printre aceştia se număra, potrivit statisticilor primite, şi foarte mulţi intelectuali! Oare de ce? Pentru că acest show deştept, WowBiz, binedispune, generează emoţii, ridică probleme de viaţă (într-o manieră senzaţionalistică, da!), stârneşte controverse, generează fantezii şi fascinaţie! Dă puţină culoare vieţii celor care îl urmăresc! Nu vrei să vezi asta, dă pe Animal Planet şi urmăreşte viaţa suricatelor!

O veste proastă pentru toţi idioţii care nu au citit când trebuia şi acum vor să primească educaţie de la TV!! Televiziunile de ştiri şi cele cu iz cultural sunt aservite politic aproape peste tot în lume! Toţi cei care cred că se informează şi se culturalizează urmărind aceste genuri TV nici nu realizează cât de manipulaţi sunt în fiecare zi! Câte mesaje periculoase le transformă creierul în fiecare zi! Tabloidul ăsta pe care vânătorii de vânt îl condamnă este mai puţin nociv! Aşa erau şi poveştile fraţilor Grimm! Senzaţionale! WowBiz este o emisiune de entertainment! Ce e atât de greu de înţeles? Kanal D este un post privat! Nu trăieşte din banii Statului!", a fost mesajul transmis de Mădălin Ionescu.

CNA, amendă Kanal D

Reacţia realizatorului TV vine la doar două zile după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat televiziunea Kanal D cu 10.000 de lei pentru limbajul injurios din trei ediţii ale emisiunii „WowBiz", din luna iulie, în care au fost prezentate relaţiile amoroase ale lui Leo de la Strehaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel