Mircea Radu, mesaj vocal de alegeri: România nu se mai poate face bine

Mircea Radu
Mircea Radu

Mircea Radu și-a exercitat dreptul la vot, în ziua primului tur de alegeri prezidenţiale. Prezentatorul TV a transmis și un mesaj vocal.

Mircea Radu a postat pe contul său de Facebook un clip în care spune că a votat, moment în care și-a amintit un slogan de acum câţiva ani, „Prin noi înşine".

„Azi, la vot, mi-am adus aminte de un slogan electoral de acum câţiva ani, «Prin noi înşine». Nu cred că prin noi înşine mai putem face ceva. Suntem vlăguiţi, secaţi de puteri şi neîncrezători. Manipulaţi şi înrăiţi, ne-am bătut ca chiorii, ne-am săpat, ne-am vorbit de rău ca nimeni alţii. Sunt unul dintre cei care cred că România nu se mai poate face bine decât dacă i se întorc cât mai mulţi copii înapoi de pe unde au plecat. Ei, cu experienţă căpătată prin studiu şi muncă cinstită, ajunşi mari fără pile şi relaţii, pot ajuta decisiv la îndreptarea unei Românii în care să ne placă să trăim", a declarat Mircea Radu.

„Prin noi înşine, eu am votat astăzi având în minte ecoul lugubru al acelui slogan!", și-a încheiat prezentatorul TV discursul.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27