Mircea, povestea cutremurătoare a celui mai norocos om din lume

Povestea lui Mircea este o lecție de viață. Dacă alții s-ar fi trezit, de pe-o zi pe alta, în situația lui, probabil că ar fi făcut gesturi necugetate, dar Mircea a arătat că fiecare zi merită trăită, indiferent de situație.

În urmă cu cinci ani, un accident rutier avea să-i schimbe viața. Atât el, cât și iubita lui au scăpat ca prin urechile acului dintr-un morman de fiare contorsionate. A stat în comă, iar când s-a trezit nimic nu mai era la fel.

VEZI ȘI: Cutremurător. Tragedia care i-a marcat viața lui Remeș

"Simţeam că nu mai am pentru ce să lupt. Mă întrebam în continuare „de ce" mi s-a întâmplat asta, de ce mie... DAR APOI, MI-AM DAT SEAMA CÂT DE NOROCOS SUNT... că nu am murit strivit în accident şi am realizat mi s-a dat o şansă pe care alţii n-au avut-o. CHIAR ŞI FĂRĂ PICIOARE, AM DECIS SĂ MERG MAI DEPARTE... să mă întorc la pasiunile mele şi să creez prima galerie de suporteri în scaun cu rotile – „Special Boys", cu care mă văd la fiecare meci. AM CONTINUAT Am continuat să ies în lume... şi să mă bucur de fiecare minut pe care-l am alături de Alice. Şi sper că, într-o zi, o să o pot conduce pe picioarele mele la altar. SUNT ATÂT DE APROAPE DE VISUL MEU, CĂ DOARE. Vreau să-mi pot duce copiii în cârcă într-o zi, să dansez cu iubita mea la nunta noastră, să merg pe picioarele mele la un meci alături de prieteni", spune Mircea.

Oricine îl poate ajuta pe acest tânăr care a demonstrat că viața este o luptă din care poate ieși învingător.

Există un model de proteze disponibile la clinica Sahlgrenska I.C. din Suedia, care îl pot ajuta să fiu din nou ca înainte. Costă 165.000 Euro, iar tot ce rămâne este să strângă fondurile necesare.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să dați click AICI, pe blogul lui Mircea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel