Mircea Negulescu reclamație. Cameramanul reclamat a povestit întâmplarea: "Ce faci, Mirciulică?"

Cameramanul România TV care a fost reclamat de Mircea Negulescu la Parchetul General a povestit întreaga scenă premergătoare deciziei fostului procuror de a depune o plângere pe numele său. 

"Eram în fața Parchetului General și căutam mașina cu care a venit Mircea Negulescu. Dintr-o dată a apărut, tocmai ce scăpase de grămada de jurnaliști de la ieșire. Nu am făcut altceva decât să-l întreb 'ce faci, Mirciulică?'. S-a speriat și a fugit. Dialogul acesta s-a purtat la trei metri distanță între noi. Dacă el crede că i-am pus viața în pericol spunându-i 'ce faci, Mirciulică' i-am pus viața în pericol, acesta este Negulescu. Asta e absolut toată scena. Eu am intenționat să fie mai lungă, dar el a plecat foarte repede. Am și imagini. Totul a durat 7-8 secunde. Eu îl înțeleg pe Negulescu, înțeleg și de ce e supărat," a povestit cameramanul România TV.

S-a întors imediat 

Reamintim că Mircea Negulescu s-a întors la Parchetul General să depună o plângere pe motiv că i-a fost pusă viața în pericol după ce s-ar fi simțit amenințat de un cameraman al România TV. 

Ulterior, el a decis să sune la 112. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel