MIRCEA BĂSESCU, ȘANTAJ: Când vor fi date spre vizionare imaginile presupusei negocieri cu familia lui Bercea Mondial

Avocatul familiei lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a anunțat, marți, când vor fi date spre vizionare imaginile în care ar apărea Mircea Băsescu în timp ce ar negocia cu familia interlopului pentru eliberarea acestuia. 

Citește și: FRATELE LUI TRAIAN BĂSESCU, implicat într-un scandal de șantaj cu rudele lui BERCEA MONDIAL. Chirieac: E caz de DEMISIE A PREȘEDINTELUI


În finalul emisiunii „100 de minute”, de la Antena 3, Alessandra Stoicescu l-a întrebat pe Pavel Abraham când vor fi făcute publice imaginile despre care familia lui Bercea Mondial a transmis că ar fi compromițătoare pentru Mircea Băsescu.

Avocatul a explicat că Bercea Mondial va fi mutat, miercuri, la Penitenciarul Poarta Albă, unde ar urma să fie audiat de anchetatori. Abraham a precizat că la audieri va putea participa și el, în calitate de avocat al interlopului, astfel că imaginile respective ar urma să fie oferite în acel moment anchetatorilor.

Avocatul a precizat că impactul, în urma apariției respectivelor imagini, va fi unul devastator.

Vezi și: Stenogramele care i-au închis gura lui TRAIAN BĂSESCU. De Ce a rămas președintele fără replică în scandalul de ȘANTAJ Băsescu-Bercea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel