Mircea Badea, val de amenințări "ca în vremurile băsismului acerb"

Mircea Badea a vorbit, în pasa dintre emisiunile "În gura presei" și "Sinteza Zilei", despre mesajele de ameninţare pe care le-a primit pentru că a declarat că expresia "ne-am luat ţara înapoi" este una agresivă şi jignitoare.

"Fac faţă unui val de înjurături şi de ameninţări ca în vremurile băsismului acerb", a răspuns Mircea Badea la întrebarea lui Mihai Gâdea.

"Eu am spus aşa, pentru că am văzut că se tot perpetua această treabă şi devenea din ce în ce mai deranjantă prin aroganţă şi agresivitate, şi anume expresia care denotă o mentalitate, "ne-am luat ţara înapoi". Pe mine mă deranjează această expresie rău. Mi se pare o expresie nesimţită, în neconformitate nici cu logica elementară, nici cu bunul simţ cetăţenesc. Mi se pare pur şi simplu o mizerie", a explicat Mircea Badea.

"De aici au intervenit site-urile de propagandă care au cenzurat o parte din declarațiile mele și le-au pus pe net. Tinerii frumoși și liberi care și-au țara înapoi au spus că i-am atacat eu. Eu am atacat foarte decis această mentalitate conform căreia "ne-am luat țara înapoi". Din momentul în care propaganda și-a urnit rotițele, a pornit un val de înjurături la adresa mea, la adresa familiei mele, la adresa fiului meu. Au venit amenințări pe bandă rulantă. Tinerii frumoși și liberi s-au dezlănțuit", a adăugat realizatorul TV.

VEZI ȘI: Mircea Badea, mesaj tulburător: Viața e dură. Îi promit că n-o sa mor de tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel