Mircea Badea traduce bip-ul pentru Fileață: Morții mă-tii!

Mircea Badea a comentat, în emisiunea ”În gura presei”, incidentul din comuna Nana, unde o bătrână a fost trântită la pământ de un bărbat.

După ce a trântit-o pe femeie la pământ, bărbatul și-a îndreptat furia spre cameramanul Antenei 3, căruia i-a spus ”Dă-te și tu mai așa, dă-te-n morții mă-tii”. Pentru a putea fi difuzată filmarea, editorii televiziunii de știri au cenzurat cuvintele vulgare ale bărbatului.

Enervat de atitudinea agresorului, Mircea Badea a ”tradus” în emisiunea ”În gura presei” bip-ul  și a pronunțat înjurătura în mod clar.

VEZI ȘI: Mircea Badea, DEVASTATOR: PDL-istul care a trântit o bătrână "n-o să mai fie viu"


”A venit Fileață ăsta, înțeleg fost boxeur, și a zis, îndreptat spre cameră, Morții mă-tii? Bă Fileață, ba p-a mă-tii! Consideră-te înjurat! Eu în locul tău, ditai grasul, tăvălitor de femei în țărână, m-aș căuta. Își dai seama că am zis de mă-ta? Ia-ți burta, ridicăți-o cu un cric, bag-o în pantaloni și vino. Dacă vrei, vin eu, în capot. Nasol e când îl dau jos. Ți-am răspuns pe măsură (..) Una din satisfacțiile pe care aș vrea să le am în această viață este să dau într-unul de ăsta. Desigur, nu o să fac asta pentru că sunt o persoană civilizată. Dar dacă sunt în legitimă apărare?”, a spus Mircea Badea în emisiune.

Vezi emisiunea pe Antenaplay

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel