Mircea Badea: Titi Aur a pornit o cruciadă fără sorți de izbândă, vorbind despre cât de mizerabil se conduce în România. Are perfectă dreptate. Dar când adăugăm și droguri, tema devine despre droguri

Florin Rădvan și Titi Aur; podcast DC Conducem
Florin Rădvan și Titi Aur; podcast DC Conducem

Sâmbătă, 19 august, în jurul orei 05,30, Vlad a provocat un grav accident, intrând cu maşina într-un grup tineri, lângă localitatea 2 Mai din Constanţa. În urma tragediei, o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani au murit pe loc. Alţi trei tineri, cu vârste între 19 și 20 de ani, au fost răniţi. 

După accident, Vlad a fugit. Tânărul a fost prins de polițiști în stațiunea Vama Veche. Tânărul șofer a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. 

„La data de 19 august, în jurul orei 05,25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe DN 39 şi ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă, a transmis IPJ Constanţa.

Mircea Badea a comentat acest subiect.

„Întregul subiect este despre droguri. Tot văd titluri de genu: Cum poate fi combătut fenomenul drogaților la volan? Răspunsul este: prin combaterea traficului de droguri. Când văd astfel de știri, care apar tot mai des, mă uit către Poliție, SRI, mă uit către magistrații care ies la pensie cu pensii nesimțite. Vom avea, în continuare, acest gen de drame. Pe lângă faptul că și ăia treji, care nu se droghează, conduc mizerabil. Condusul auto în România este mizerabil.

Titi Aur, săracul, a pornit o cruciadă fără sorți de izbândă în opinia mea, vorbind despre cât de mizerabil se conduce în România. Dar are perfectă dreptate în ce zice, absolut. Când adăugăm și drogurile, tema devine despre droguri. N-am văzut autoritățile să iasă și să spună: „gata, de azi ne luptrăm cu traficul de droguri””, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

VEZI ȘI: Cazul Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri. Mircea Badea: Prietene, de unde a luat droguri? Ne uităm la DIICOT, la "miliţie", la magistraţi, la SRI. Ce fac? - https://www.dcnews.ro/cazul-vlad-pascu-mircea-badea-subiectul-este-ala-cu-drogurile-ne-uitam-la-diicot-la-militie-la-magistrati-la-sri-ce-fac_926942.html

DC News a început o emisiune foarte interesantă cu Titi Aur, specialist în conducere defensivă, emisiune pe care o puteți urmări în fiecare sâmbătă pe Facebook și Youtube

Florin Răvdan şi Titi Aur dezbat săptămânal subiecte privind siguranţa la volan şi vorbesc despre ce pot face şoferii pentru a evita accidentele. 

Titi Aur, fost pilot de raliuri şi expert în conducere defensivă, vine şi cu sfaturi utile, dar şi cu exemple concrete despre cum se fac lucrurile în alte ţări. 

Emisiunea DC Conducem, cu Florin Răvdan şi Titi Aur, este transmisă în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00, pe DC News, DC News TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. 

Vedeți aici emisiunea de sâmbătă cu Titi Aur:

VEZI ȘI: Alienarea parentală. Procuror: Când am citit titlul dvs, fără alte detalii, am crezut că se referă la mine, atât de asemănător este cazul - https://www.dcnews.ro/alienarea-parentala-procuror-cand-am-citit-titlul-dvs-fara-alte-detalii-am-crezut-ca-se-refera-la-mine-atat-de-asemanator-este-cazul_926968.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel