MIRCEA BADEA-ROBERT TURCESCU PROCES. Decizia lui Mircea Badea după ce Robert Turcescu a spus că a fost ofițer acoperit

Mircea Badea a pierdut la Tribunalul București procesul intentat de Robert Turcescu. Acest proces a fost deschis ca urmare a apariției lui Mircea Badea în costum militar și purtând numele "colonelul Turcelu" în emisiunea "Sinteza zilei" din 6 martie 2013. 

VEZI ȘI: Radu Tudor, despre ADEVĂRATA miza în cazul Turcescu

La un an distanță de acel episod și după "spovedania" lui Robert Turcescu de duminică, Mircea Badea a luat o decizie foarte importantă. Pentru că jurnalistul de la B1 TV a spus că a fost lt-colonel sub acoperire, Mircea Badea va face o acțiune în instanță de revizuire a hotârârii pe care a primit-o.

VEZI ȘI: Ce zicea Turcescu în 2012 când s-a aflat că-i colonel

"Robert Turcescu... doar un personaj care ne-a spus acum doi ani să ne tragem un glonț în cap pentru că îndrăznim să îi zicem că este colonel când, de fapt, chiar era colonel conform documentelor. Eu am pierdut și un proces în instanță. În România. Japița asta m-a dat în judecată, iar onoratele instanțe din justiția independentă din România au considerat că Robert Turcescu a fost prejudiciat de afirmațiile mele. Eu am spus atunci că este colonel. Instanțele spun că l-am prejudiciat pe Robert Turcescu pentru că i-am zis colonel când el... ce să vezi... nu e colonel. În sfârșit, eu prezentasem și documente. Sper că acum judecătorii se uită la televizor și  și sper să le fie rușine. Au motive. Eu voi face o acțiune în justiție de revizuire a hotărârii cretine care există acum în vigoare. De ce? Pentru că japița asta a recunoscut că este colonel după ce a negat că ar fi colonel", a spus Mircea Badea în emisiunea "Sinteza Zilei".

Amintim că în opinia instanței, Mircea Badea a intenționat să "mențină în percepția publică" "informatii false privind gradul de colonel al lui Robert Turcescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel