Urmărește emisiunea live


Mircea Badea, rezultat test coronavirus. Anunț aproape de miezul nopții: Fac declarația și pentru colegii mei

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea s-a testat împotriva COVID-19. 

„Începem superba emisiune cu o declarație, ca să ne înțelegem de la bun început, și anume: nu am COVID! Am făcut testul astăzi: negativ!”, a spus Mircea Badea, aproape de miezul nopții, la începutul emisiunii sale de la Antena 3, „În gura presei”.

„Dacă mă vedeți fornăind, nu este COVID. Fac declarația aceasta și pentru colegii mei. E ceva pe bază alergică, din când în când. În sfârșit, am și eu perioade. Ce să fac...”, a zis Mircea Badea. 

Ulterior, a subliniat: „Deci, nu e COVID! Toată lumea să stea liniștită, e totul ok!”

VEZI ȘI: Ion Cristoiu: Orban a încasat un gol de toată frumuseţea!

VEZI ȘI: Episodul cu ”trădarea”. Rareș Bogdan, răspunsul serii pentru Ludovic Orban

Coronavirus. Cel mai mic număr de cazuri din ultimele luni

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, duminică, 158 de români care au aflat că au COVID-19, în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic număr de cazuri din ultimele luni. 29 de români au murit din cauza coronavirusului, șapte dintre decese fiind din 2020, dar introduse acum în baza de date

Până duminică, 30 mai, în România au fost confirmate 1.077.584 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, din care 1.039.173 s-au vindecat.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 158 de cazuri noi.

Până duminică, 30.276 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, ultimele 29 de decese fiind raportate în ultimele 24 de ore. Este vorba de 18 bărbați și 11 femei, care erau pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Municipiul București.

Șapte dintre aceste decese sunt antrioare intervalului mai sus menționat și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, de către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, în urma verificărilor efectuate. Astfel, unul dintre decese s-a produs în luna august a anului 2020, unul în septembrie 2020, două în noiembrie 2020, unul în luna martie 2021 și două în luna aprilie a acestui an, în județele Bacău și Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel