Mircea Badea, replică pentru Sorina Matei: Discurs dement

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", Mircea Badea, a comentat afirmațiile făcute de către jurnalista B1 TV Sorina Matei, după demisia lui George Maior de la conducerea SRI. 

"Observ niște tânguieli ale PR-iștilor SRI, unul dintre ei, Sorina Matei, despre care cred că nimeni zdravăn la cap din România, care a și văzut-o vreodată, mai are vreo îndoială, cu privire la apartenența sa la acest serviciu- domnul Maior a declarat clar că există ofițeri acoperiți ai SRI în presa din România, deci avem o certitudine, există- eu cred și cred că orice om zdravăn la cap percepe că această duduie este dintre ăia. Observ la propagandiștii SRI un discurs dement la adresa statului de drept. În 2012, numai asta am auzit, CCR, statul de drept, statul de drept. Când e vorba despre SRI, statul de drept devine SRI și CCR, inamicul statului de drept. Cumva, propagandiștii SRI a dezvoltat un fel de inamiciție cu privire la SRI, deci nu se judecă acolo la CCR în funcție de constituționalitatea sau neconstituționalitatea unei legi, ci în funcție de mize, fără legătură cu obiectul de activitate al CCR, ci cu alt gen de agendă într-un altfel de registru. Mi se pare de remarcat că acei oameni care urlau statul de drept, CCR, statul de drei, aceiași oamenii spun că CCR este inamicul statului de drept. Am ajuns să auzim că statul de drept este SRI, ceea ce este inacceptabil", a spus Mircea Badea, în pasa din emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu. 

Jurnalista i-a amintit lui Mircea Badea că Robert Turcescu și fostul președinte Traian Băsescu i-au spus Sorinei Matei că ar trebui să urmeze modelul fostului coleg de la B1 TV și să-și recunoască acoperirea. 

Sorina Matei, discuție cu Traian Băsescu, în culisele B1 TV. Ce i-a reproșat

Sorina Matei a spus, la B1 TV, că George Maior a fost într-o continuă luptă cu CCR pentru legile propuse și că demisia sa este un episod dintr-un război despre care nimeni nu vorbește. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel