Sorina Matei, discuție cu Traian Băsescu, în culisele B1 TV. Ce i-a reproșat

Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discuție cu Traian Băsescu, joi seară, în culisele televiziunii. Președintele i-a dat de înțeles că ar trebui să recunoască că este ofițer acoperit, după modelul lui Robert Turcescu. 

Președintele Traian Băsescu a fost prezent în emisiunea "Bună seara, România!", de la B1 TV, joi seară.

Traian Băsescu a declarat că "Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din  partea colegei dumneavoastră Sorina Matei. Poate se mai gândește ce i-a spus Robert Turcescu în emisiunea de pomină".

Robert Turcescu i-a spus Sorinei Matei, în emisiunea în care a afirmat că este ofițer acoperit, că ar trebui să-l urmeze și să recunoască. Sorina Matei a precizat de atunci că nu are ce recunoaște. 

Băsescu aruncă bomba în scandalul fotografiilor Udrea-Bica. "Știu ce serviciu este IMPLICAT. Discutăm de luni. Nu m-am culcat"

În emisiunea "Actualitatea Românească", care urmează imediat emisiunii în care a fost invitat Traian Băsescu, realizatoarea B1 TV Sorina Matei a afirmat: "Nu sunt nici ofițer acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de corupție. Nu fac parte, nu am nicio legătură cu vreun serviciu special."

Jurnalista Sorina Matei a adăugat că s-a întâlnit cu președintele Traian Băsescu după emisiunea la care președintele a fost invitat și au avut o discuție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel