Mircea Badea, reacție după ce Băsescu a zis că dă Guvernul în judecată

Mircea Badea a comentat, duminică seară, în pasa dintre emisiunile "Sinteza Zilei" și "În gura presei", știrea conform căreia Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă pentru casă, avertizând cu instanţa.

"Este o rușine că Traian Băsescu și-a încheiat mandatul pe funcție, dar este o rușine suportabilă. Ce să facem acum... să ne renegăm țara și poporul? Ăștia suntem. Nu era niciun motiv moral, constituțional sau logic ca acest personaj să-și încheie mandatul pe funcție. Este o rușine pentru fiecare cetățean al României. Din păcate, nu știu pe câți oameni interesează un lucru care mie mi se pare inadmibil. Faptul că Traian Băsescu nu poate să stea decât într-o vilă de patru milioane de euro. Nu se poate chiar așa. Cine este el de trebuie să îi dăm vilă de patru milioane de euro? Este Dumnezeu pe pământ?", a spus Mircea Badea la Antena 3.

"Este mai presus de cuvinte. Acesta este caz de perfuzii în cap. Nu există altă variantă în ceea ce-l privește pe Traian Băsescu", a mai zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: Băsescu dă Guvernul în judecată pentru vila de protocol 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel