Mircea Badea, reacție după ”căderea” lui Radu Banciu

Mircea Badea a reacționat pe blogul personal după ce lui Radu Banciu i s-a făcut rău în direct, joi seara.

”Dupa ce s-a prabusit in audiente, s-a prabusit si in emisiune. Cica era in direct. Ca de obicei, nu se uita nici dracu. Cand, deodata, ca in reclama cu Dorel a facut chchchchchccch! Singurii care au imaginile sunt DCNews.

Dar ce s-a intamplat? Cumva Elena Udrea la a carei mana a balit animalul(vezi video) l-a mangaiat acum pe capul de porc? A fost prea mult pentru sarmana jivina? Stim ca pestele de la cap se impute. Dar porcul de la cap se ataca? A fost un atac far asomatie?!

Colonelul sub acoperire scrie a moaste: "Sa dea Domnul sa nu fie ceva grav." Pai Cap de porc e sub protectia doamnei, prostovane”, scris Mircea Badea.

”Asta inseamnă sa fii ”mortul zilei”. Asa se intituleaza o rubrica din voma televizata a acestui cap de porc. Sa ajungi subiectul propriei rubrici, asta inseamna sa fii cap de porc”, a dăugat Mircea Badea.

Radu Banciu, "cădere" în direct. Scene șocante la B1 TV

Radu Banciu a avut o "cădere", joi seară, în jurul orei 23:52, în timpul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV.

Totul s-a derulat fulgerător. La un moment dat, în timp ce citea o știre, Radu Banciu a făcut o criză, nu a mai putut vorbi și a fost pe punctul de a cădea de pe scaun.

Realizatorul TV și-a pus mâinile la ochi, nu a mai scos nicio vorbă, a încercat să facă tot posibilul pentru a depăși criza, dar fără soluție. Emisiunea s-a terminat brusc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel