Mircea Badea, pregăteşte-ţi o pană de colibri. Încă o bucăţică din Autostrada Bechtel e gata- VIDEO

badea pene fund
badea pene fund

mircea badea cu peneCompania americană Bechtel anunţă că va finaliza în această săptămână lucrările la tronsonul Turda - Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania, în lungime de zece kilometri.  Directorul de comunicare al Bechtel, Bogdan Sgârcitu, a făcut un anunţ în acest sens pentru  Mediafax.

Pe autostradă se va circula, dacă se emit avizele corespunzătoare, în cursul lunii noiembrie, pe o distanţă de 50 de kilometri. Fostul ministrul al Transporturilor, Radu Berceanu, i-a cerut lui Mircea Badea, acum un an, când s-a reuşit finalizarea primilor 40 de kilometri, să respecte un angajament făcut în emisiunea "În gura presei" şi să defileze cu pene în fund. Badea a onorat pariul, îmbrăcat doar cu penele amintite, în faţa Guvernului, în miezul iernii. Cifra de 10 kilometri pe care se pregăteşte s-o inaugureze noul ministru Anca Boagiu este ridicol de mică şi nu ar corespunde, păstrând proporţiile,  nici măcar unei pene de colibri. Fiindcă Badea nu a promis nimic, ar putea să defileze cu această pană chiar ministrul, sau, cum spun răutăcioşii, s-ar putea acoperi din cap în picioare Emil Boc. De altfel, nu se exclude o participare a premierului la inaugurarea microtronsonului Turda-Câmpia Turzii.

Autostrada Bechtel a fost unul dintre "exemplele" de corupţie a guvernului Năstase, pe care le-a menţionat Traian Băsescu în prima campanie la prezidenţiale. Ulterior, miniştrii PD şi PDL au dublat sumele pe care trebuie să le plătească americanilor statul român. E drept că au crescut de câteva ori şi termenele de execuţie. Autostrada trebuia finalizată în 2011, dacă se respecta conctractul încheiat de Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel