Mircea Badea nu a avut emisiune aseară. Unde se afla: A fost fotografiat cu o super femeie / foto

Mircea Badea nu a avut emisiune marți, 29 noiembrie 2022.

Mircea Badea a lipsit motivat de pe Antena 3 CNN, din emisiunea „În gura presei”. A participat la petrecerea Antena 1. Postul de televiziune a aniversat 29 de ani de la prima ediție. Cu această ocazie, a fost o mare petrecere unde și Loredana Groza a ținut un super concert.

Marți seară, Mircea Badea a postat o fotografie cu Loredana Groza de la petrecere.

VEZI ȘI: Loredana Groza și Mircea Badea, video viral pe Tik Tok: Cât de grea e depărtarea / Când eşti tânăr şi iubeşti

2. -imagine fara descriere- (mircea-badea-loredana-groza_37737600.jpg)

Antena 1 este un canal de televiziune privat comercial din România. A fost lansat în 1993 ca televiziune regională care emitea în București și în zonele din jurul capitalei. Din 1998 Antena 1 s-a relansat ca canal național. În 2012 Antena 1 a fost al doilea cel mai vizionat canal de televiziune din România după Pro TV.

Antena 1 este un canal generalist care difuzează jurnale de știri, emisiuni de divertisment, filme și seriale atât de pe piețele externe, cât și interne și transmisiuni sportive.

Din 28 noiembrie 2016 s-a lansat versiunea HD a postului, dar și a celorlalte canale ale trustului Intact. Antena 1 live și emisiunile postului TV pot fi urmărite online pe platforma AntenaPlay.

Din 31 octombrie 2022, postul Antena 1 și-a schimbat sigla. A fost modificată litera din centrul simbolului, deasupra logoului de pe ecran apare şi "timbrul" Antena. De asemenea, au fost modificate ident-urile programului.

VEZI ȘI: Băutura pe care Mircea Badea o consumă în cantități industriale. A uimit și medicii: Eu nu beau apă de 30 de ani

Mircea Badea a spus ce bea în cantități mari.

După ce a citit o știre despre tinerii care mor, în urma infarctului, una dintre cauze, fiind cel mai probabil, potrivit cercetătorilor, consumul de energizante, Mircea Badea a spus că el bea energizant în cantități industriale.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut... Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea.

„Nu mai zic și ce mănânc... dacă povestesc și ce mănânc... s-a terminat cu șmecheria în sat”, a mai zis Mircea Badea.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat realizatorul TV.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine... nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN. 

Energizantele sunt apreciate în întreaga lume de sportivi de top, de studenți, precum și în profesiile solicitante și în timpul orelor lungi de condus. Cu toate acestea, medicii nu recomandă băuturile energizante, cu atât mai mult cu cât conțin mari cantități de cafeină.

VEZI ȘI: Care-i realitatea cu știrea că Mircea Badea nu bea apă, ci doar energizante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel