Mircea Badea: Mi se pare patetic că Adrian Năstase s-a aflat la Ateneul Român

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a spus că dacă ar fi fost în locul lui Adrian Năstase nu s-ar fi dus joi la Ateneul Român.

Adrian Năstase a contribuit enorm la intrarea României în NATO și era normal să fie invitat la ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România care a avut loc joi seară, la Ateneul Român, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, președintelui Consiliului European, Donald Tusk, a spus Mircea Badea comentând astfel că ”propagandiștii” au zis că fostul premier nu avea ce să caute la acest eveniment.

Probe care nu există în condamnare

”Propagandiștii jegoși vor să nu fie stat de drept, ci stalinism. Erau oripilați și spuneau cum se poate că doi condamnați penal să fie la Ateneul Român. Se refereau la Adrian Năstase și Adrian Severin.

Este un adevăr istoric faptul că Guvernul Năstase a contribuit la intrarea României în UE. Era normal să fie invitat la Ateneul Român. Adrian Năstase presta foarte inteligent și asiduu ca România să intre în Uniunea Europeană. Dacă ar fi fost pe merit, mult mai pe drept s-ar fi aflat în sala Ateneului Român Adrian Năstase decât Klaus Iohannis care nu a mișcat un pai.

Însă mi se pare patetic că Adrian Năstase s-a aflat în sală. De ce? Eu nu m-aș fi dus din demnitate. Adică eu, Adrian Năstase, m-ați băgat la pușcărie pe probe care nu există... Exact cum scria în motivare: l-au băgat fără probe, dar pentru că trebuia să se dea un exemplu. Adrian Năstase nu are voie să voteze pentru că așa a decis onorata instanță. Nu avea ce să caute acolo și când zic asta mă refer la el pentru el. Putea să zică: nu vin pentru că m-ați băgat la pușcărie ca să dați exemplu. Voi... europenii... cu Kovesi, Băsescu, Macovei...”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Mircea Badea, răspuns pentru Donald Tusk după declarațiile de la Ateneul Român

EXCLUSIV Protest Ateneu. Cioloș a băgat capul în poză. Val Vâlcu: Care este, de fapt, știrea zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel