Mircea Badea: La el nu s-a gândit nimeni după accidentul cu motociclistul şi trotinetistul. E o traumă!

Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3

Mircea Badea, realizatorul emsiunii În Gura Presei de la Antena 3, a atras atenţia asupra unui detaliu căruia nimeni nu i-a dat importanţă după incidentul în care un motociclist a lovit un bărbat pe trotinetă în Capitală, şi l-a făcut pe acesta să intre cu trotineta pe contrasens, unde a fost lovit de o maşină. 

"Când a fost treaba asta acum cu motociclistul care l-a lovit pe trotinetist, mulţi au vorbit, toată lumea, de victimă, firesc, de ăla care a dat cu casca, tot firesc. Dar nimeni, nu am auzit pe nimeni, să se gândească la ăla cu maşina. Ăla care a dat cu maşina peste trotinetist, fără să vrea. Nimeni nu s-a gândit la şoferul ăla, care sigur e nevinovat. Dar înţelegeţi prin ce a trecut ăla, psihic? Şi prin ce trece în continuare. El trebuie să trăiască cu conştiinţa faptului că l-a omorât pe unul. Chiar dacă, clar, nu a fost vina lui, nici legal, nici altfel. Ca idee, l-a lovit pe ăla cu maşina. Pentru şofer e o traumă. Nimeni nu s-a gândit la el", a spus Mircea Badea la Antena 3. 

De la ce a pornit totul

Procurorii au stabilit că, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârsești, staționând la culoarea roșie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care mergea pe o trotinetă electrică. Cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței.

„Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, se arată în comunicat.

În urma impactului, victima a fost rănită grav și a murit la spital după aproximativ o oră și jumătate de la momentul impactului.

VEZI Imagini teribile - momentul în care bărbatul de pe trotinetă lovit de un motociclist ajunge în faţa maşinii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel