Mircea Badea, ironii la adresa lui Ludovic Orban și Klaus Iohannis: Concurs de ridicoli

Mircea Badea l-a ironizat, în pasa emisiunii „Sinteza zilei" cu „În gura presei",  pe liderul PNL, după prezența acestuia la mitingul din Piața Victoriei, de marți seara, unde dacă s-au strâns câteva  zeci de protestatari. De ironiile lui Badea nu a scăpat nici președintele Klaus Iohannis.

„Astăzi, a fost concurs de ridicoli. Nu știu cine a fost mai ridicol, domnul Orban, care s-a dus să felicite manifestanții din Piața Victoriei, doar că ei nu erau acolo. Putea să se felicite și pe el.

De dimineață, a venit Werner cu țoagla. Toți aveau cască, el nu. Omul nu respectă Constituția, vrei să respecte...? Domnul Werner trebuia să pună în aplicare o hotărâre a Curții Constituționale. Tot insistă ăștia cu un fake news pe care nu îl mai pot tolera, și anume „să vedem dacă președintele s-a decis".

Păi nu președintele decide, a decis Curte Constituțională. el a trăit cu senzația că el decide dacă pleacă sau nu doamna Kovesi și Curtea Constituțională a zis „nu decizi tu, prietene", decide ministrul Justiției. El nu are putere de decizie. Deci el nu contrasemnează conform Curții Constituționale într-un stat de drept acel document, pentru că el trebuie să citească motivarea, dar iată că se dă cu țoagla, adică de un ridicol absolut. Și de asta întreb, cine a fost mai ridicol, Ludovic Orban sau Werner?", a spus Mircea Badea.

Vezi si: Gâdea, revoltat: Absolut halucinant. Nu este nicio scuză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel