Mircea Badea: Inima mi se zbate ca un hulub speriat! Justiţia din România se joacă cu nervii noştri

Captură Antena 3
Captură Antena 3

Mircea Badea a comentat la Radio Zu decizia Instanței Supreme care a amânat pentru 21 ianuarie pronunţarea în dosarul de incompatibilitate al președintelei Klaus Iohannis.

"Era o zi importantă pentru justiţia din România. Justiţia se joacă cu nervii noştri! Eu şi aşa cu greu mai suportam tensiunea cu dosarul de incompatibilitate al preşedintelui... şi acum trebuie să mai aşteptăm o săptămâna. În plus, inima mi se zbate ca un hulub speriat! Nu ştiu ce să mai fac, cu cine să mai ţin! Pe de-o parte este preşedintele nostru, votat de atâtea milioane de oameni, iar pe de altă parte este o prestigioasă instituţie a statului de drept, ANI. Care este de asemenea o instituţie respectabilă şi care îşi face datoria. Şi atunci nu ştiu cu cine să ţin în acest conflict", a declarat Mircea Badea de la Radio Zu. 

Citește și: Mircea Badea: Am o problemă cu propoziţia "Islamul este religia păcii" 


Mircea Badea a vorbit şi despre ameninţările cu moartea, pe care un braşovean le-a adresat atât realizatorului Mihai Gâdea, cât şi avocatului Pavel Abraham deoarece au difuzat filmele cu Mircea Băsescu.

"Dom'ne, ne ameninţă Gerard Boss. Nu stiu ce sa fac! Am vorbit si cu Gâdea şi este terifiat. Nu ne-a fost frică de Băsescu, dar iată, ajungem să ne fie frică de Gerard Boss".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel