Mircea Badea: Am o problemă cu propoziţia "Islamul este religia păcii"

Captură Antena 3
Captură Antena 3

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, a făcut câteva comentarii cu privire la atentatele din Franța și religia islamică.

"Tot la meltenica unde trăim noi, s-a auzit: bine că s-au luat de Islam, de evrei nu s-au luat! Ba da, s-au luat de absolut toată lumea. Doar că, nu toată lumea s-a dus cu Kalasnikov-ul pe străzile Parisului", a declarat Mircea Badea în legătură cu atacurile teroriste care au avut loc pe teritoriul Franţei.

"Eu m-am săturat de asta! Dacă nu spui în secunda imediat următoare aflării veştii unui atentat terorist făcut de extremişti islamişti, trebuie să spui, în secunda următoare: dar islamul este religia păcii! Nu vă supăraţi! Nu mai pot să mai aud asta! Orice fătucă, orice tăntălău care apare la televizor, primul lucru pe care îl va spune despre un atentat terorist, făcut de islamişti este acesta. A se scuti!", a mai adăugat realizatorul emisiunii "În Gura Presei".

Citește și: Mircea Badea: Toţi cei care au urlat ani întregi să se închidă Antena 3 acum sunt "Charlie" 



"Nu am nicio problemă cu Islamul, dar am o problemă cu această propoziţie. Este foarte greu să se înţeleagă aici în România  nuanţe. Mi-am dat seama în multe situaţii, cea mai recentă dintre ele este aceea în care am vorbit despre titlurile din ziar, despre modestia doamnei Iohannis care merge pe jos. Şi mulţi au înţeles că am o problemă cu ea. Total neadevărat, eu am o problemă cu titlurile din ziare. E vorba de nuanţe. Repet, nu am nicio problemă cu islamismul".

"Reflexul pe care îl găsesc bizar şi ilogic, în România este să iei apărarea islamului. Putem depăşi puţin grija pentru imaginea islamului care trebuie păstrată imaculată?", a declarat Mircea Badea . 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel