Urmărește emisiunea live


Mircea Badea, după o declarație a lui Traian Băsescu despre justiție: ”Fabulos!”

Mircea Badea a comentat, luni, afirmația fostului președinte Traian Băsescu, potrivit căreia "justiţia este subiect de dezbatere" și trebuie să se obișnuiască să aibă acest statut.

"Ce credeţi că a zis Băsescu despre justiţie? ‛Justiţia este subiect de dezbatere‛. Fabulos! De ce? Nu cred că a ratat vreo emisiune din ultimii 10 ani şi dacă, din varii motive, o pierdea, se uita pe înregistrări, pentru că reia la micron, fidel, plagiază realmente, sută la sută după ce am zis noi în ultimii zece ani despre justiţie", a spus Mircea Badea, în ediția de luni a emisiunii "În gura presei”, de la Antena 3.

Realizatorul TV a amintit ce se întâmpla în timpul mandatelor lui Traian Băsescu la Cotroceni, când jurnaliștii de la Antena 3 comentau decizii ale justiţiei. 

"Când observam şi noi nişte treburi, comentam, pentru că justiţia nu este Mahomed, ni se spunea că orice discuţie despre justiţie este un atac la statul de drept. Eu, cel puţin, auzeam asta de cel puţin 488.000 de ori pe zi. Zilnic! Şi ce face Băsescu? Vine în seara asta şi zice: ‛Justiţia e subiect de dezbatere. Să se obişnuiască!‛. Fabulos!”, a continuat Mircea Badea.

Citește și: Mircea Badea, întrebare cheie despre Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel