Mircea Badea, despre arestarea Alinei Bica: Este o răfuială, este o bătălie pentru putere

Mircea Badea a comentat, joi seara, informația zilei, publicată în exclusivitate de De Ce News, referitoare la audierea și reținerea șefei DIICOT, procurorul Alina Bica.

"Sunt de acord cu Ciuvică în ceea ce priveşte arestarea doamnei Bica. Am vazut-o cu cătuşe la mână, acum nu ştiu dacă sunt roz sau nu. Şi eu cred că este o răfuială, este o bătălie pentru putere. Dar eu vreau să pornesc de la un principiu al României reale: aici, statistic demonstrat, trebuie să îţi dovedeşti nevinovăţia".

"Dânsa nu trăgea pe nas, dar cred că ar fi cazul să demonstreze că nu trăgea pe nas. Aici nu trebuie să îţi demonstreze Parchetul nevinovăţia, dacă susţine ceva despre tine, tu trebuie să demonstrezi că nu este adevărat, nu invers. Să sperăm că o ăa fie aplicat şi în cazul doamnei Bica", a mai adăugat Mircea Badea.

Citește și: Predoiu, despre cazul Bica: E șocant! Ce spune Macovei despre un război DNA-DIICOT

"Ea aşa a răspuns la întrebarea ce căuta cu Udrea la Paris la shopping, şi cum se întâmplă ca un salariat al statului ţine pasul cu o întreţinută a statului, cum este Udrea".

De asemenea, Mircea Badea a vorbit şi despre imunitatea parlamentarilor: "În cazul doamnei Bica a trebuit să se intereze CSM ca să îşi dea avizul".

"Un lucru este cert: dacă ar fi vreo legătură dintre reţinerea lui Bica în trafic, ar fi trebuit să mai vedem şi pe altcineva în aceste imagini, cu cătuşe roz".

"În cadrul structrilor justiţie, aşa cum se întâmplă la PSD de îşi iau unii altuia gâtul, aşa se întâmplă şi în cazul justiţiei. Poate cineva, la o adică să o încătuşeze cineva şi pe doamna Kovesi. Bica este unul dintre personajele care au făcut esența coabitării".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel