Mircea Badea, descoperire care l-a lăsat MASCĂ: Așa ceva e absolut fabulos. Acest procuror trăia cu o convingere complet cretină

Gâdea și Badea
Gâdea și Badea

Mircea Badea a făcut o descoperire incredibilă. Deși era în presă, toată lumea a ignorat subiectul.

Corneliu Pârcălăbescu (șeful gărzilor patriotice din decembrie 1989) este cel pe care generalul Dan Voinea l-a acuzat că l-a împușcat pe Milea în 22 decembrie, pe atunci ministrul Apărării. 

Culmea este că, în 2018, Dan Voinea spunea că Pârcălăbescu a murit. Aceeași afirmație a fost făcută și joi seară, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. ”Problema” este că... Pârcălăbescu nu a murit. Trăiește și a fost invitat duminică seară la Antena 3, asta după ce intrase în direct, joi seară, la același post de televiziune.

Mircea Badea a comentat subiectul: ”Tot ce ați văzut până acum este nimic. Este ceva mult mai tare decât orice. Așa ceva este absolut fabulos. Marele procuror Dan Voinea trăia cu convingerea complet cretină că generalul Pârcălăbescu a murit”.

Apoi, Mircea Badea a citit declarația generalului Dan Voinea, din 2018, care spunea: "Pârcălăbescu a murit înainte de a avea noi toate probele despre care v-am spus. Era și în vârstă, n-am mai apucat...". Așadar, Voinea spunea că nu a mai apucat să-l audieze pentru că... a decedat.

Corneliu Pârcălăbescu a zis, duminică seară, în emisiunea lui Mihai Gâdea: "Am intervenit imediat în emisiune pentru că nu am putut să mai suport. Dumnezeu nu m-a primit în ceruri, așa cum a spus Voinea", a zis Pârcălăbescu la Antena 3.

"Ce cercetări poate face Dan Voinea dacă el trăiește cu convingerea că Pârcălăbescu a murit?!", a conchis Mircea Badea.

Corneliu Pârcălăbescu la Antena 3, duminică seara, 15 decembrie 2019:


(w670)

Moarte lui Vasile Milea este consemnată oficial ca sinucidere. Acesta s-a împușcat în biroul lui Corneliu Pârcălăbescu, varianta oficială a morții sale.

VEZI ȘI: Verdict PROCES ISTORIC. Mircea Badea: Mi se pare îngrozitor. Absolut fabulos. Nu s-a făcut justiție, poate s-a făcut dreptate!

Cine este Dan Voinea

În decembrie 1989, când avea gradul de maior la Direcția Procuraturii Militare, a fost desemnat procuror în procesul Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu, el întocmind rechizitoriul pe baza căruia cei doi au fost condamnați la moarte și executați, în 25 decembrie 1989. De asemenea, generalul Voinea este cel care a instrumentat două dintre cele mai importante dosare post-decembriste, cel al mineriadei din 13-15 iunie 1990 și cel al Revoluției din decembrie 1989.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel