Urmărește emisiunea live


Mircea Badea: Dacă aş fi o vulpe, aş sta în Sectorul 1. Dar cămile când bagă? E foarte mişto

Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3

Mircea Badea are o propunere inedită!

Mircea Badea a făcut o propunere inedită în pasa de la „Sinteza Zilei”, în contextul în care, în Sectorul 1, a fost semnalată prezenţa vulpilor.

Văzând imaginile, Mircea Badea a întrebat dacă putem vedea şi lupi şi s-a declarat foarte interesant de momentul în care în Sectorul 1 vor apărea şi... cămile. În acest context, a făcut, în stilul caracteristic, şi câteva recomandări care ar putea creşte turismul în România.

„Eu, dacă aş fi o vulpe, aş sta în Sectorul 1. Dar cămile când bagă? Este foarte mişto. Ziceţi, ce aminale aţi vrea să vedeţi în Sectorul 1?

Eu am rămas sidefat de felul în care românii erau entuziasmați că vine prinţul Charles în România. Îi place foarte mult în România. Este cel mai bun ambasador al României. Aţi auzit asta de 100 de ori?

Adevărul este că prinţul Charles vine la localitatea de lângă Sibiu pentru că alteţa sa a zis: domne, mă uit aici şi văd cu animale de tracţiune, adică la carul cu boi.

Unde mai vezi car cu boi? Unde mai vezi tu că se dă la coasă? Cine mai coseşte în Europa? Deci domnu' prinţ vine în România ca în Evul Mediu. Pentru el o călătorie în timp.

Deci, va fi foarte tare!

Dacă pe lângă vulpi, mai apar nişte jderi, niște castori să facă nişte chestii mişto, nişte construcţii că şi aşa doar castorii mai pot să construiască ceva în România. Îţi dai seama că va veni turistul străin?! Cum te dai jos la frumosul aeroport Otopeni, frăţioare, la trei minute intri în Safari, tată! Îţi dai seama ce şansă este asta?!”, a spus, la Antena 3, Mircea Badea.

VEZI ȘI: Cristoiu, despre PNRR: Gata! Și-au zis românii. Acum chiar că vin banii. Pe 11 iunie, se iveşte vestea

VEZI ȘI: Eriksen, prăbușit. Mircea Badea: ”S-a încercat o manipulare cu vaccinarea!” Declarația care nu există

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel