Mircea Badea, comentariu după ce a văzut că știrea cu Florin Călinescu și Gheboasă este cea mai citită / video

Badea
Badea

Mircea Badea a făcut un scurt comentariu după ce a văzut că Florin Călinescu a comentat prestația lui Gheboasă de la Untold.

„Adevărul este că Florin Călinescu, la PRO TV... doar pe Mozzart era. Era fiert pe Mozzart și Beethoven, nu era cu manele...”, a zis Mircea Badea după ce a văzut titlul celei mai citite știri de pe DC News: „Florin Călinescu, după prestația lui Gheboasă: "Băiatu' n-are nici o treabă cu muzica. Periculoasă e înregimentarea publicului".

Amintim că manelele au fost promovate de mai multe posturi de televiziune printre care PRO TV, unde maneliștii au fost invitați în diverse emisiuni de divertisment. S-a întâmplat prin anii 2000, când au apărut maneliștii la televizor. Atunci i-a adunat Costi Ioniță pe toți și au ajuns la PRO TV de Revelion.

De asemenea, la petrecerea de 10 ani a PRO TV, Nicolae Guță, Costi Ioniță și Adrian Minune au făcut „show de show” cu manele dedicate evenimentului. Se întâmpla în 2005. Iată imaginile la împlinirea unui deceniu de PRO TV:

De asemenea, Gino Iorgulescu făcea furori pe ringul de dans în urmă cu vreo 20 de ani, când nu lipsea de la petreceri, unde cântau Adrian Minune, Vali Vijelie și Dan Bursuc. Președinte în 2000 la FC Național, Gino Iorgulescu a dat dedicații fără număr toată noaptea. Din dedicațiile lui Adrian Minune n-au lipsit nume precum Radu Niculescu, Gabi Popescu, Sabin Ilie, Florin Călinescu sau Nuțu Cămătaru. 

„Ăsta-i Gino Iorgulescu / E frate cu Călinescu / La biserică mă închin / E Călinescu Florin / Moare lumea și-ai leile / E șefu de la Pro TV / E Florin Călinescu / Și cu Gino Iorgulescu”, așa sunau versurile uneia dintre melodiile cântate de Adrian Minune.

Florin Călinescu a venit, în 1996, la PRO TV, unde realiza emisiunea „Ora șapte, bună dimineața”, urmată de „Chestiunea Zilei” între 1997 - 2001 și 2003. La Pro TV a mai prezentat emisiunea „Procesul etapei”.

VEZI AICI DECLARAȚIILE DESPRE GHEBOASĂ - https://www.dcnews.ro/florin-calinescu-dupa-prestatia-lui-gheboasa-baiatu-n-are-nici-o-treaba-cu-muzica-periculoasa-e-inregimentarea-publicului_926201.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel