Mircea Badea: Mai bine plecăm acasă. Aici nu se mai poate trăi. Este ceva monstruos

Mircea Badea a vorbit, la Antena 3, despre scandalul privind Balului bobocilor de la Cluj acolo unde a avut loc deja celebrul joc cu banana.

Realizatorul TV a spus că nu a văzut ceva mai grotesc.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Balul bobocilor, concurs controversat cu banana. Efect teribil după mascarada puritanilor

"Sunt lucruri la care nu ai ce cuvinte să aduni pentru a exprima o părere. Ceva mai grotesc nu am văzut! Este bine totuși că am văzut, deși este absolut grotesc pentru că ne dăm seama în ce țară trăim, în țara în care așa ceva este posibil. Și s-a întâmplat chiar la Cluj, mare centru universitar. Părinții, profesorii și elevii nu și-au dat seama că este ceva foarte greșit în ceea ce fac? Erau niște copii!

Noi nu dăm așa ceva pe post. Sunt poze de înțepenești. Reacția mea a fost vomitivă. Dintre toți oamenii aceia, nu era niciunul zdravăn la cap? În mod evident, nu. Îți dai seama că asta este țara. Eu voiam să vorbesc despre legile justiției, dar m-am simțit complet penibil. Mai bine plecăm acasă, mergem pe altă planetă pentru că aici nu se mai poate trăi. Este ceva monstruos", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Conducerea Colegiului Tehnic de Comunicaţii 'Augustin Maior', a negat, miercuri, implicarea şcolii în organizarea şi derularea respectivului Bal al bobocilor.

Potrivit unui comunicat transmis de IŞJ Cluj, directoarea colegiului, Angela Roşca, susţine că şcoala nu a organizat şi nu organizează astfel de manifestări nici în şcoală, nici în afara ei, având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat (evenimentul petrecându-se într-un local - n.r.).

"Şcoala nu şi-a asumat în niciun fel evenimentul, nefiind promovat la nivelul unităţii. În mediu privat, profesorii instituţiei nu au participat la un eveniment de genul 'Balul bobocilor' ", se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel