Mircea Badea a vorbit despre boala de care suferea tatăl criminal din Alba Iulia

Badea
Badea

Mircea Badea a vorbit despre boala de care suferea tatăl criminal din Alba Iulia care se pare că era un tip gelos.

Așadar, realizatorul TV s-a referit la gelozie. 

„Și-a omorât copilul, probabil, din gelozie, de fapt pentru a se răzbuna pe mama copilului”, a spus Mircea Badea.

„Este oribil să fii gelos. Gelozia este o boală. Nu există nimic rațional în a fi gelos”, a zis realizatorul TV.

„De ce nu vorbim și despre sminteala cu gelozia? În viața mea, cred că am văzut tot ce se poate vedea în materie de gelozie. Gelozia ar trebui să fie o temă mondială. Se petrec nenumărate tragedii și dileli pe bază de gelozie. De ce gelozia este ineptă? Gelozia înseamnă că mă oftic că Gingirel sau Gingirela face ceva cu nu știu cine. Întrebarea mea este: și ce? Pledoaria mea nu este pentru a te durea în cot, nu spun că trebuie să acceptăm să fim sfidați dacă este ceva ostentativ.

Eu mă refer că nu trebuie să te consume o situație. Uneori, gelozia apare doar de dragul de a fi gelos sau geloasă. Gelozia este când te întrebi: „oare unde o fi?!”, „îl sun / o sun”, „pozează-mi, arată-mi” etc. Asta este dileală”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

„Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea. Este o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual, spre metafizic. Nu are nicio legătură cu nevoia de posesia”, a mai spus realizatorul TV.

„Când aud asta cu verificatul telefonului iubitului/iubitei... Doamne ferește! De ce ai vrea ce are iubita/iubitul în telefon? Nu trebuie să te intereseze, nu trebuie să-i verifici telefonul. Aceasta este sminteală”, a subliniat Mircea Badea.

Gelozia este o emoție complexă, ce cuprinde trăiri de frică, de abandon, furie și umilință. Ea apare atunci când o persoană percepe o amenințare la adresa unei relații valoroase, venind de la o terță parte. Amenințarea poate fi reală sau imaginară. 

VEZI ȘI: Adrian Ursu, observații-cheie în cazul tatălui criminal din Alba Iulia - https://www.dcnews.ro/adrian-ursu-observatii-cheie-in-cazul-tatalui-si-bebelusului-gasiti-morti-intr-un-apartament-din-alba-iulia_910351.html

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit unui comunicat transmis de către IPJ Alba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Femeia ar fi avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol.

„Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj, care nu şi-a dat acordul pentru forţarea uşii apartamentului şi s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide şi a permite accesul poliţiştilor în apartament", se menţionează în comunicat.

Întrucât uşa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forţarea acesteia.

În interiorul apartamentului, cei doi au fost găsiţi decedaţi, spânzuraţi.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale, care efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel