Urmărește emisiunea live


Miranda Kerr s-a căsătorit. Primele fotografii de la nunta modelului

Miranda Kerr s-a căsătorit cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, în luna mai, iar fotografiile au fost lansate recent. 

Apărând în ediția americană a Vogue, cuplul fericit a avut doar 50 de persoane prezente când și-au împărtășit jurămintele. 

Miranda, în vârstă de 34 de ani, a arătat splendid într-o rochie de mireasa clasică cu mâneci lungi, care a fost realizată pe comandă de directorul artistic de la Dior, Maria Grazia Chiuri. Fotomodelul a completat ținuta cu un accesoriu pentru cap, încrustat cu perle realizat de Stephen Jones și o pereche simplă de cercei cu diamante. 

O fotografie surprinde cuplu îmbrățișat în curtea din spatele casei din Brentwood, California, unde a avut loc căsătoria. Rochia Mirandei a fost inspirată de Grace Kelly și cea pe care a purtat-o în 1956 pentru nunta sa cu prințul Rainier de Monaco. 

Discutând cu Vogue despre îmbrăcăminte, Miranda a spus: "Sincer, nu mi-aș fi imaginat o rochie de mireasă mai frumoasă. Am avut parte de multă distracție cu moda, și am fost mai sălbatică, liberă, boemă. Dar în această perioadă a vieții mele, stilul meu este mai retras. Cele mai mari surse de inspirație au fost întotdeauna Grace, Audrey Hepburn și bunica mea, care la 80 de ani dă dovadă de stil, fără efort."

Evan, în vârstă de 27 de ani, a purtat, de asemenea, Dior sub forma unui costum completat cu o cravată cenușie, relatează Express.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel