Minoră de 15 ani, dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la şcoală

CAUTARI
CAUTARI

O fată de 15 ani, din localitatea Ruginoasa, este căutată de poliţişti după ce părinţii săi au reclamat că aceasta nu s-a mai întors, marţi, acasă de la şcoală, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu, relatează Agerpres. 

Minora se numeşte Valentina Codiţă şi marţi dimineaţă a plecat în municipiul Roman, la şcoala unde învaţă, dar nu a revenit acasă. Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Ruginoasa şi în municipiul Roman, în vederea depistării fetei, dar fără succes. Minora era îmbrăcată cu un hanorac de culoare negru, o geacă de culoare verde închis, cu glugă îmblănită, pantalon tip jeans culoare negru, fiind încălţată cu bocanci din piele de culoare vişinie, iar pe cap purta un fes negru, cu inscripţia QUEEN.

Poliţiştii au publicat pe site-ul IPJ Neamţ o fotografie cu minora dispărută şi roagă orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acesteia să apeleze 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel