Minor, transportat la spital după ce i-a explodat în faţă un bidon cu benzină

Un minor de 16 ani dintr-o localitate din judeţul Brăila a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, după ce i-a explodat în faţă un bidon cu benzină, potrivit informaţiilor prezentate marţi de Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de o femeie, din satul Mărtăceşti, comuna Siliştea, cu privire la faptul că nepotul ei, în vârstă de 16 ani, s-a ars în zona feţei, solicitând intervenţia ambulanţei.

În urma deplasării la faţa locului şi a primelor cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul a dat foc unor deşeuri în curtea locuinţei, moment în care un bidon din plastic tip pet, care conţinea benzină, în contact cu sursa de foc, a explodat, provocându-i acestuia leziuni în zona feţei.

Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel