Ministrul Mediului, Costel Alexe, a votat: Votul meu e pentru Moldova şi Iaşi

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a votat la un colegiu din cartierul ieșean Copou „cu încredere pentru Moldova şi pentru Iaşi".

La ieșirea de la urne, ministrul Mediului a spus că își dorește ca Iașul să conteze la București.

„Astăzi am votat cu speranţa unei Românii normale, am votat cu încredere pentru Moldova şi pentru Iaşi, şi cu foarte multă determinare, pentru că în ultimii 30 de ani s-au acutizat decalajele dintre vestul ţării şi Moldova. Am ferma convingere că un preşedinte, un guvern care să acorde importanţă Iașului şi Moldovei, va realiza proiecte care să ne aducă la standarde europene. Îmi doresc foarte mult de la preşedintele României: să se ţină de promisiunea de a face Autostrada Unirii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş. Am speranţa că nu ne vom mai uita la tinerii care votează fie la Londra, fie la Milano, fie la Madrid, ci vom ieşi cu toţii la vot aici, în România", a spus Costel Alexe, conform Mediafax. 

„Îmi doresc ca ieşenii mei să considere că trăiesc într-un judeţ care merită mai mult. Astăzi cred cu tărie că Iaşul nostru merită mai mult, iar asta va fi obiectivul pentru care vom lupta în anii următori", a adăugat ministrul Mediului, la ieșirea din cabina de votare.

Acesta a votat la secția amenajată în Colegiul „Costache Negruzzi" din Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel