UPDATE: Ministrul Bode, AJUNS de blestemul LIPSEI autostrăzii. ACCIDENT pe Drum Național

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier pe DN7.

„În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la București, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localității Drăganul din județul Argeș, într-un eveniment rutier. Menționăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul mașinii, acesta fiind pasager. În urma acestui eveniment ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare. Organele abilitate au deschis o anchetă în acest sens”, transmite oficial Ministerul Transporturilor.

Știrea inițială

„Accidentul s-a produs pe DN7, între Pitești și Rm. Vâlcea. Potrivit unor surse, cel care a greșit ar fi fost șoferul lui Lucian Bode. Acesta a încercat să depășească, nu s-a asigurat, atunci s-a produs accidentul. În urma accidentului, au fost răniți ministrul, șoferul său, dar și cel care conducea cealaltă mașină implicată. Lucian Bode a fost rănit ușor la mână, iar șoferul demnitarului a rămas fără permis de conducere și va fi urmărit penal”, transmite un corespondent Digi 24.

Incidentul a avut loc ieri, iar sursele din poliție au explicat că șoferul ministrului a forțat o depășire.

DN7, drumul care unește Pitești și Râmnicu Vâlcea, este aceeași șosea națională pe care două persoane au murit într-un accident în care a fost implicat Daniel Chițoiu, anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel