Ministru al Culturii: Fotbaliștii erau niște bijuterii

Ionuț Vulpescu este un politician român, deputat din partea PSD începând cu anul 2012 și ministru al Ministru al Culturii în Guvernul Ponta între 17 decembrie 2014 și 17 noiembrie 2015. Acesta a scris și pentru DC News, iar în septembrie 2012 și-a lansat cartea "Din țara în care stânga e Cârțu și dreapta e Lăcătuș", care cuprinde eseuri și cronici sportive.

Ionuț Vulpescu a scris pe pagina sa de Facebook că fotbalul românesc valorează o căpiță de bani și jucătorii sunt niște bijuterii.


"Fotbalul românesc valorează o căpiță de bani, de vreme ce Adrian Mititelu are de primit de la FRF și LPF circa 240 de milioane de euro! Abia acum aflăm ce jucători de valoare au fost la Universitatea Craiova pe vremea sa. Cum se face, totuși, că, având aceste adevărate bijuterii (după sumă, bijuterii erau, nu fotbaliști!), echipa n-a câștigat nimic? Leicester, campioana Angliei, este considerată ”săracă”, descurcându-se cu ”doar” 120 de milioane de euro. Sper să nu aflăm că e vorba doar de o virgulă ”migratoare”, care să ne strice entuziasmul. Că din economie, slabe speranțe: investiţiile străine directe, chiar dacă au crescut cu 112 milioane de euro în luna aprilie, ajungând la 887 de milioane de euro, nivelul lor, consemnat după primele patru luni din anul în curs, este cu 23,8% mai mic decât valoarea înregistrată în aceeaşi perioadă din 2015, respectiv 1,164 miliarde de euro.", a notat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel