Ministerul Educației a acreditat 98 de programe de mastere noi

Guvernul a aprobat o nouă Hotărâre privind domeniile de studii universitare de master acreditate, programele de studii şi numărul maxim de studenţi ce pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2014 - 2015.

Executivul a adoptat în şedinţa de miercuri, 16 iulie, o nouă Hotărâre privind domeniile de studii universitare de master acreditate, programele de studii şi numărul maxim de studenţi ce pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2014 - 2015.

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014: Porsche susține un program de studiu. Vezi la ce facultate

Aceasta actualizează Hotărârea Guvernului nr. 581/2013, prin includerea domeniilor şi programelor de studii universitare de master evaluate de ARACIS în perioada care a trecut de la publicarea HG 581/2013. Programele vor putea fi şcolarizate în anul universitar 2014-2015.

Actul normativ recent aprobat conţine 98 de programe de studii universitare de master noi, 95% dintre acestea fiind încadrate în domenii de studii universitare de master deja existente în structura instituţiilor de învăţământ superior.

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014. TAXE de ȘCOLARIZARE mai mari în 2014

Alte 52 de programe de studii universitare de master au fost eliminate din structura facultăților, la solicitarea instituţiilor de învăţământ superior, ca urmare a restructurării ofertei de şcolarizare.

VEZI AICI LISTA PUBLICATĂ DE MEN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel