Militarii francezi de la baza Cincu s-au întrecut cu colegii români la băut bere, bucurându-se de o zi liberă / video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Profitând de o zi liberă, militarii francezi și militarii români s-au întrecut la băut bere la un parc acvatic din Făgăraș.

Militarii NATO de la baza Cincu din judeţul Brașov s-au întrecut în băut bere după ce au renunţat la haina militară încercând să se bucure de o zi liberă distrându-se într-un parc acvatic din Făgăraş.

Soldaţii francezi au răspuns provocării colegilor români şi s-au întrecut la băut bere. Şi pentru ca pachetul să fie complet, startul nu s-a dat înainte de intonarea imnurilor naţionale. Întrecerea a fost luată în serios de către militarii francezi, ca dovadă că au fost declaraţi câştigători.

Pe lângă militarii NATO, care s-au distrat de minune în parcul acvatic, s-au bucurat şi ceilalţi români aflaţi în piscinele complexului Atlatic, aproximativ 5.000 de oameni, potrivit celor de la Antena 3, care au transmis de la faţa locului. Petrecerile cu spumă au fost atracţia pentru cei mici, dar şi pentru adulţi. Iar muzica live susţinută de mai mulţi artişti cunoscuţi a fost un succes, scrie bzb.ro.

Armata franceză conduce Grupul de Luptă NATO din România şi are dislocaţi aici 750 de militari. Cei mai mulţi sunt la Cincu, acolo unde Ministerul Apărării de la Paris şi-a asumat construirea unui mic orăşel capabil să găzduiască 1.000 de persoane, scrie bizBrașov.

Mai exact, armata franceză a adus la Cincu nu doar un detaşament de Geniu şi ingineri pricepuţi, ci şi utilaje de mare tonaj. Materialele de construcţie, necesare inclusiv pentru infrastructură, vor fi cumpărate de pe piaţa locală, însă costurile vor fi suportate frăţeşte şi de aliaţii români, scrie bizBrașov.

Hackerii iranieni au lovit o țară NATO: ”Un act de agresiune iraniană împotriva NATO”

.

Țara afectată de această datăde atacurile hackerilor este Albania, ale cărei site-uri web guvernamentale și instituționale au fost blocate la jumătatea lunii iulie timp de câteva ore, înainte de a reveni online fără alte explicații din capitala Tirana.

Potrivit observatorilor internaționali, cel puțin inițial, atacul a fost efectuat de Rusia ca o ripostă pentru sprijinul albanez pentru NATO și Ucraina, dar se pare că lucrurile ar fi altfel.

O cercetare efectuată de Agenția de Informații Cibernetice Mandiant explică însă că Iranul, și nu Rusia, ar fi în spatele atacului. Probabil, atacul a fost efectuat pentru că autoritățile de la Tirana ar fi decis să amâne summitul internațional ”World Summit of Free Iran”, care ar fi trebuit să aibă loc între 23 și 24 iulie, de teamă prezența unor elemente legate de terorismul islamic în rândul vorbitorilor și participanții la eveniment.

Aparent, atacul ar fi folosit Ransomware: tipul de Ransomware folosit ar fi  fost foarte asemănător cel folosit în trecut de hackerii iranieni, ceea ce i-a convins pe cei de la Agenția de Informații Cibernetice, Mandiant, că în spatele atacului nu ar exista Kremlinul, ci Teheranul (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel