Miliardarii lumii, petrecere la Bran. Chirieac: România e pe Twitter. E cea mai bună promovare a țării de când Regele Charles a cumpărat casa la Viscri

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut noi precizări despre întâlnirea pe care Elon Musk o are cu miliardarii lumii în România.

Elon Musk petrece alături de alți miliardari, dar și vedete de la Hollywood. Prima oprire a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești.

Petrecerea de Halloween continuă la castelul legendar al contelui Dracula, de la Bran, (citește mai mult AICI).

VEZI ȘI     -    Primele imagini de la petrecerea de Halloween la care a participat Elon Musk. Turiștii nu au mai găsit cazări în Bran / foto + video

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut noi precizări față de întâlnirea pe care miliardarii lumii în frunte cu Elon Musk o au în aceste zile în județul Brașov. Acesta a intervenit telefonic la România TV, unde a vorbit despre șansa enormă pe care o are țara noastră în aceste momente:

„Este cea mai bună promovare a României de la momentul când, pe atunci Prințul Charles, astăzi Majestatea Sa Regele Charles al III-lea al Marii Britanii, a cumpărat o casă la Viscri. Avem niște oportunități uriașe și trebuie foarte multă pricepere, dar, mă rog, ai noștri văd că au această pricepere de a evita toate aceste oportunități. Avem, la Bran, astăzi, 20% din bursa din New York, cea mai mare bursă a lumii. Ăsta e adevărul! Capitalizare bursieră, relații, conexiuni, miliardarii lumii comunică între ei, fac petreceri împreună.

Un pic dacă le place, că nu ai ce să nu-ți placă în România, că ne-a înzestrat Dumnezeu și cu peisaje, și cu oameni, și cu tradiții, că înțeleg că au vrut să vadă călușarii aseară., un pic dacă le atragi atenția și le spui domn’le, și la noi sunt oportunități, că suntem și în NATO, și în UE, și parteneri strategici cu SUA, hai la o investiție, ceva, lucrul ăsta s-ar simți categoric în PIB-ul României. Din fericire, însă, șefii noștri s-au ferit cu mare grijă să se întâlnească cu miliardarii lumii, pentru că noi suntem săraci și cinstiți“, a spus, ironic, Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI     -    Noi detalii despre petrecerea miliardarilor lumii de la Castelul Bran. Pe cine ar fi angajat Elon Musk pentru experiența din România

Miliardarii lumii au mers la Brașov cu elicopterele

„Dacă Aeroportul din Brașov era gata, veneau direct cu avionul la Brașov. Mă rog, cum se mișcă administrația, că au ales acolo un primar care a zis că nu poate să facă nimic, dar nu a demisionat. Așa ar crește și orașul ăsta de sub poalele Tâmpei și toată zona. România e pe tot Twitter-ul, plus toate rețelele, toată presa mondială. O întreagă diplomație nu a reușit să promoveze țara noastră după 2004 cât a reușit Elon Musk și ai lui în 48 de ore“, a mai spus Bogdan Chirieac.

Moderatoarea de la România TV l-a întrebat pe analistul politic Bogdan Chirieac ce ar putea discuta miliardarii lumii la petrecerea pe care au organizat-o la Bran:

„De-ale lor! E super high-tech, de la Tesla, la SpaceX, la PayPal, de mână cu Hollywood-ul, cu Angelina Jolie, care este o legendă în sine. Discută despre viitorul planetei ignorând problemele care ne amărăsc viața în România. E cu totul altă lume! Suntem împreună în România în momentul ăsta, dar suntem, de fapt, în sisteme solare diferite, nu pe planete diferite“, a conchis, la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI     -    Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Castelul Bran. Chirieac: Vă dați seama, dacă cineva ar vorbi cu Elon Musk? Poate dubla PIB-ul țării, în trei ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel