Noi detalii despre petrecerea miliardarilor lumii de la Castelul Bran. Pe cine ar fi angajat Elon Musk pentru experiența din România

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Elon Musk, noul proprietar al Twitter, a angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, o petrecere de Halloween cu totul și cu totul specială.

Potrivit Mediaflux, Miliardarul Elon Musk, la braț cu Angelina Jolie, a angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, o petrecere de Halloween cu totul și cu totul specială de care doar noi am aflat în premieră internațională. Petrecerea ar avea 140 de invitați, toți numai unul și unul, doar miliardari și vedete de renume mondial.

De asemenea, printre invitați s-ar număra, conform informațiilor noastre, și primarul localității Bran din Brașov.

Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience

Un lucru inedit este că miliardarul Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, care de curând a cumpărat Twitter, a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională.

Mai mult, conform surselor Mediaflux, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel Bran, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.

Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Castelul Bran. Chirieac: Vă dați seama, dacă cineva ar vorbi cu Elon Musk? Poate dubla PIB-ul țării, în trei ani

Cei mai cunoscuți oameni din lume vin în România pentru o petrecere fastuoasă de Halloween, care va fi găzduită la Castelul Bran. Cel mai bogat om de pe Planetă, Elon Musk, dar și actrița americană Angelina Jolie ar fi așteptați la eveniment, arată sursele RTV.

„Este o modalitate extrem de utilă de a pune România pe hartă. Cu toți miliardarii aceștia, din acest moment se face o tradiție. De Halloween, dacă ești miliardar, vii la Castelul Bran. Eu sper că județul Brașov nu o să vândă Castelul Bran. Dar poți să știi? Cu justiția din România... îl revendică cineva și-l dau pe degeaba, nu că-l vând. Așadar, cred că e un lucru interesant, e funny (n.r. amuzant). Probabil că de aici încolo miliardarii lumii se vor strânge de Halloween în România. Lucrul acesta va ajuta și industria turistică, și imaginea României”, a explicat Bogdan Chirieac, la România TV.

„Vă dați seama dacă cineva din administrația României, fie că e președinte, fie că e prim-ministru, ar vorbi cu Elon Musk? Că poate deschide și o fabrică de Tesla prin România, nu doar prin Germania (...)”, a conchis analistul politic (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel