Mihai Voropchievici, HOROSCOPUL runelor pe luna DECEMBRIE

Numerologul Mihai Voropchievici a prezent, sâmbătă, la emisiunea "Adevăruri ascunse", de la Antena 3, horoscopul runelor pentru toată luna decembrie.

Berbec - O lună de protecție divină. Ei sunt protejați de deochi și de atacuri agresive din toate zonele. El este deschizătorul de horoscop.

Taur - Are o lună în care i se recomandă să lase grijile deoparte și să se relaxeze. Dacă se rel

Gemeni -Sunt mai agitați. Au o lună de bătălii, dar se rezolvă totul dacă vor ști să rămână calmi. Deci sfatul meu este să rămână calmi. 

Rac - Schimbări majore pentru răcușori. Ei au fost favorizați în ultimele perioade. Este o suită de schimbări majore care vin peste ei chiar de la începutul lunii decembrie. 

Leu - Leii au lună mai agitată. Ei trebuie să dea dovadă de rezistență pentru că nu au terminat toate problemele. Trebuie să își ia toate măsurile de precauție. Ei sunt foarte explozivi, foarte rapizi și din cauza asta energia se consumă. 

Fecioară- Sunt schimbări masive pentru Fecioare la final de an, ori cu locuința ori cu locul de muncă. Părăsire de domiciliu. Se vor muta într-o casă nouă.

Balanță- Luna decembrie este luna adevărului. Cele mai ascunse secrete ies la iveală: un adevăr important care vă poate schimba viața. 

Scorpion- Este o lună favorabilă. Sunt câștiguri pe toate planurile. Nu vine doar un Moș Crăciun, vin chiar mai mulți. O să vedeți. 

Săgetător- La final de an i se atrage atenția că trebuie să își consolideze poziția și acasă, dar și în familie cât și în societate. Au cam neglijat un pic acest aspect, și acum trebuie să pună acest lucru în ordine. 

Capricorn- Sunteți sfătuiți să lăsați la o parte toate grijile, toate fricile, cât și toate problemele legate de trecut. La ei anul nou începe în decembrie. Pregătiți-vă pentru un an mult mai bun. 

Vărsător- A dat "necazul" peste ei. Au parte de cadouri, de bani, de prime. Sunt cei mai favorizați atât afectiv cât și material. 

Pești- Este luna în care începe să se revigoreze. Cresc atât valorile sufletești, cât și cele psihice, din toate punctele de vedere. Sfârșitul de an are semne bune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel